logozwervertjesWEB
DENDERMONDSE ZWERVERTJES

Wie wil beschermengel voor Fantasy worden.Fantasy, lieve oude poes, liep doelloos overal tegenaan in een drukke straat, bleek van niemand te zijn en kwam gelukkig bij ons binnen.
Het vermoeden dat ze blind was werd bevestigd door onze dierenarts, haar gehoor is nog regelijk maar haar bloeddruk was veel te hoog en dat zou de oorzaak van haar blindheid kunnen zijn. Hiervoor krijgt ze nu 2xdag een pilletje en regelmatige bloeddruk controle om de dosis van de medicatie te bepalen.
Er werd ook een senior check gedaan, haar nierwaardes waren niet alarmerend maar ze krijgt toch speciale niervoeding. Verder was, gezien haar leeftijd, alles nog goed in orde.
Fantasy kreeg een vip kamertje voor haar alleen en binnen de kortste tijd wist ze zich aan te passen aan haar omgeving, springt op de zetel of in haar mandje, eet-en drinkpotjes staan altijd op dezelfde plaats, haar kattenbak bezoekt ze flink zonder accidentjes en ze staat al nieuwsgierig te wachten als je naar haar kamertje komt. Ze neemt waar, ziet niet 100%, maar haar snorharen zijn haar GPS die haar feilloos de weg wijzen.
Knuffelpoes, met voldoende she-time, ze geeft, zoals elke poes, de toon aan wanneer ze wil dat je haar aanraakt. Spelen met een pluim of een muis helpen haar reflexen te gebruiken, kortom een bijzonder katje op leeftijd met een beperkt zicht en regelmatige controle bij de dierenarts.
Een rustige thuis, met alles op zijn plaats geen kindjes of hondjes, gewoon lieve mensen die haar een kans op een rustige oudere dag kunnen geven, dat is wat onze lieve Fantasy nu zoekt.

Wil je Fantasy steunen? Dan kan je haar beschermengel worden.

Wil je beschermengel worden? Steun lieve Fantasy dan via bovenstaande crowdfunding. Je kan dan ook haar verhaal verder volgen in onze gesloten Beschermengel Facebookgroep. Je kan ook nog steeds zoals vroeger steunen via overschrijving: BE25 3632 0036 7482 op naam van Animals & People Projects vzw. – Met vermelding “Beschermengel Fantasy”