Stapjes voor KATJES “2nd Edition” – Stap jij ook mee?

Vorige winter groeiden onze vrijwilligers dichter naar elkaar toe tijdens de Winterchallenge via “De dodentocht” – Spijtig genoeg zal deze dit jaar niet doorgaan, toch hadden enkele vrijwilligers graag hun stapjes kunnen doen voor onze katjes.

Daarom hebben wij dit jaar onze eigen STAPJES VOOR KATJES – 2 DE EDITIE opgestart. Op deze manier vangen wij héél wat vliegen in 1 klap.

  • MENS SANA IN CORPORE SANO Wij zorgen ervoor dat onze vrijwilligers tijdens de winter ook sportief bezig blijven en dagen hén uit om minimum 100 KM te stappen. We spreiden deze challenge over 3 maand (tot 15 april) om iederéén de kans te geven op zijn ritme aan zijn gezondheid te werken. Want wij geloven in de de Latijnse uitspraak “Mens sana in corpore sano = “Een gezonde geest in een gezond lichaam“. We zijn ervan overtuigd dat als we allemaal mentaal en fysiek wat sterker staan we ook béter klaar staan voor het aankomende (toch wel zware) kittenseizoen.
  • TEAM SPRIT – Natuurlijk kunnen we dan ook samen het vorige kittenseizoen verwerken. Door de aanhoudende corona-maatregelen is het een extra uitdaging om als team leuke contacten te onderhouden. Als we nu regelmatig samen eens een “veilige” wandeling kunnen gaan doen, kunnen de oudere vrijwilligers elkaar eindelijk wéér wat méér zien. Op deze manier kunnen ook de vaste waardes ook de hele instroom aan nieuwe vrijwilligers op een veilige manier leren kennen. We hopen dus ook dat jullie SAMEN kunnen afspreken om ééns een leuke wandeling te doen.
  • STAPJES = EXTRA STEUN – Last but not least is het natuurlijk de bedoeling dat deze stapjes – onze organisatie – die het op dit moment bijzonder zwaar heeft – een financieel duwtjes in de rug geven. Tijdens de stapjes voor katjes kunnen de mensen die voor ons stappen centjes inzamelen die dan integraal naar onze katjes gaan. Dit jaar zal elke “wandelaar” een persoonlijke crowdfunding pagina krijgen. Waarmee hij of zij op een eenvoudige manier kan gaan inzamelen.

HOE GAAN WE TE WERK?

Wil je meewandelen?

  • Schrijf je in via dit formulier – Wij nemen dan contact met je op om je eigen inzamelpagina op te starten. Vergeet zeker geen leuke foto’s van jezelf (liefst met je kat of huisdier – of al wandelend) te mailen naar dendermondsezwervertjes@gmail.com.
  • Maak een STRAVA account aan (indien je nog geen hebt) – En dan nodigen wij je uit voor onze Challenge.
  • En vergeet zeker geen lid te worden van onze speciale facebookpagina: (1) De Warmste Winter Challenge tvv De Dendermondse Zwervertjes | Facebook – Hier kan je onze volgers updaten en meenemen op jouw wandelingen!

Wil je onze stappers steunen?

Hieronder vind je alvast STRAVA Updates van onze geweldige bende!

3 opmerkingen over “Stapjes voor KATJES “2nd Edition” – Stap jij ook mee?”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.