logozwervertjesWEB
DENDERMONDSE ZWERVERTJES

Sanseveria zoekt beschermengel.Sanseveria werd gevonden in de gemeente Lebbeke. We hoopten dat er een eigenaar zou opdagen maar spijtig genoeg is er nog niemand opgedaagd. Sanseveria moet zeker van iemand komen of al contact gehad hebben met mensen want ze is supersociaal en lief. Dit is zeker geen “zwervertje” dat geboren werd op de straat. Zonde dat lieve meiden als zij gewoon los lopen op straat, godzijdank werd ze gespot en binnengebracht. Ook een dankjewel aan de dierliefhebbende politie van Lebbeke. Wij betreuren het geweldig dat mensen niet beseffen dat dit de reden is waarom katjes verplicht steriel en gechipt moeten zijn. Had ze blijven lopen was een “dakloos” leven haar toekomst. Maar had ze wellicht ook op hele jonge leeftijd mamapoes geworden op de straten.

Welkom in onze familie lieve knappe dame. We gaan goed voor je zorgen en wanneer je in orde bent gaan we samen op zoek naar een gouden mandje!

Wil jij deze schat steunen? Dan kan je heel eenvoudig haar beschermengel worden…

Wil je beschermengel worden? Steun lieve Rozemarijn dan via bovenstaande crowdfunding. Je kan dan ook haar verhaal verder volgen in onze gesloten Beschermengel Facebookgroep. Je kan ook nog steeds zoals vroeger steunen via overschrijving: BE25 3632 0036 7482 op naam van Animals & People Projects vzw. – Met vermelding “Beschermengel Rozemarijn”