Lokaalverantwoordelijke Mieke Sr. Stapt voor haar katjes.

Gek op het leven, gek van katjes, hou van wat ik doe en waar ik het voor doe is gek op mij, middelbare jeugdige leeftijd, soms vermoeid model maar doorgaan is mijn motto. Samen sterk is mijn lievelingsspreuk maar dan “samen” met een hoofdletter S wie mij kent snapt het wel. Ik weet wat ik wil maar vooral weet ik wat ik niet wil en dat laat ik dan soms ook wel merken. Open boek, veel bladzijden en nog veel plaats om te schrijven .

Mijn doel is zoveel mogelijk katjes helpen dit jaar, we krijgen zoveel oproepen en het is niet fijn keuzes te moeten maken dat maakt mij bijzonder triest en boos. Elke stap die ik zet is voor een zwervertje dat van straat gehaald kan worden en een warme thuis gaat krijgen. Een afstand wegens overlijden een oud mensje dat zijn diertje moet afgeven, een katje als vuil buiten gezwierd…. het breekt ons hart maar we mogen de moed niet verliezen en jullie kunnen daarbij helpen ! Dus help mij helpen, samen sterk, samen op weg naar een betere toekomst voor zij die het nodig hebben. Laten we afspreken dat jullie mij letterlijk in gang zetten ; 5€/km en ik zou graag 150km stappen . De hoogste donatie krijgt een meter of peterschap van mij en gaat zijn/haar katje volgen van binnenkomst tot adoptie. Dus ik wacht op jullie startsein !