logozwervertjesWEB
DENDERMONDSE ZWERVERTJES

Hibiscus zoekt beschermengelenOfficieel heet ik Hibiscus (ze hebben hier een nieuw thema kruiden, planten en zo van die dingen), ik zit hier lekker veilig in de opvang samen met mijn zusjes en broertjes,neefjes en nichtjes. Ze zeggen dat het een invasie was, tja we zijn met zijn 18 zo ongeveer, komen van hier in de buurt waar onze mama’s maar kindjes en kindjes kregen, ziek werden, sommige zijn sterretjes geworden zo ziek waren ze, andere zijn weer veilig vrijgelaten na zo een klein ingreepje, staat mij ook nog te wachten zeggen ze. Maar eerst moet ik groot en sterk worden.
Van heel de bende jonkies zeggen ze dat ik kleine Demon ben, k’vraag mij af waarom, k’heb toch een lief snoetje, kan zo mooi kijken, recht in je ogen, dan blaas ik wat, kwestie van indruk te maken, leg mijn oortjes plat om mij wat extra looks te geven en laat ik mijn melktandjes zien. Een echte kat toch ? !
In ieder geval, ze hebben hier hun handen vol met ons allemaal, maar ik moest wel zeggen dat ze jullie op de hoogte gaan houden van onze avonturen maar dat jullie wat geduld moeten hebben tot hun handjes weer vrij zijn om op dat schermpje wat verhaaltjes te vertellen.
Ondertussen vullen ze onze buikjes hier goed, verzorgen ze onze zieke oogjes en neusjes met pilletjes en zalfjes (kan ik lekker mijn melktandjes in hun vingers prikken) en maken wij een puinhoop van onze kamertjes zodat we ze nog wat kunnen doen vegen en poetsen.

Liefs,
Hibiscus (AKA Demon) en vriendjes 

Wil jij ons steunen? Dan kan je heel eenvoudig zijn beschermengel worden…

Wil je beschermengel worden? Steun lieve Hibiscus dan via bovenstaande crowdfunding. Je kan dan ook zijn verhaal verder volgen in onze gesloten Beschermengel Facebookgroep. Je kan ook nog steeds zoals vroeger steunen via overschrijving: BE25 3632 0036 7482 op naam van Animals & People Projects vzw. – Met vermelding “Beschermengel Elzas” –