logozwervertjesWEB
DENDERMONDSE ZWERVERTJES

Dankjewel Troopervriendjes! Stand Juni!Hey lieve dierenvrienden,

Gisteren ontvingen wij een mailtje van de mensen van trooper! Elke maand krijgen wij namelijk een leuke STAVANZA van de troopercentjes die jullie deze maand voor ons konden inzamelen. Deze maand zamelden jullie een leuke 41,33€ in! Dankjewel allemaal! Deze gaan zekere van pas komen in dit zware kittenseizoen.

Willen jullie ons in de toekomst aan nog meer GRATIS monniez helpen? dan kan dat heel eenvoudig om voor je online aankopen even aan onze katjes te denken. Surf dan voor je aankopen snel naar onze persoonlijke trooperlink – kies daar het bedrijf waar je jouw aankopen wil doen. En daarna zal er automatisch een procentjes (dat jou niet kost) naar onze zwervertjes gaan. Je zal verstald staan hoeveel bedrijven verbonden zijn aan trooper?

Boek je deze zomer nog onverwacht een trip of reis? Ook dan kan je ons helpen zonder dat het veel moeite (of geld) kost. Want via de trooperlink kan je ook een procentje voor ons sparen via onderstaande reis-vrijetijdsbedrijven. En er zijn er zelfs nog méér op de site van trooper.