logozwervertjesWEB
DENDERMONDSE ZWERVERTJES

VRIJWILLIGERS Gezocht

271864506_3215101545483196_5580336017306763148_n.jpg
Vrijwilligers gezocht!

Dierenverzorgers

Om ons lokaalkatjes steeds de beste zorgen te bieden worden ze twee keer per dag uitgebreid verzorgd door ons lokaal-helpers.  Deze EDK-teams (eten- drinken, kattenbakken) zorgen ervoor dat onze katjes voorzien worden van fris drinkwater en voldoende en aangepaste voeding.  Zij zorgen er ook voor dat de verblijven kraaknet worden en kattenbakken weer propere toiletjes zijn.  Aangezien we ook regelmatig katjes hebben die de nodige medicatie moeten krijgen is dit ook één van de taken van de EDK vrijwilligers.  Benieuwd! Vraag dan meer info en wij nodigen je snel uit voor een gesprekje.  En wie weet ben jij dan snel een deel van ons “lokaalteam”!

Opvanggezin worden

Droom jij ervan om ook katten te helpen en je steentje bij te dragen aan een betere wereld voor katjes in nood? Of misschien heb je al ervaring in het opvangen van katten en ben je op zoek naar een organisatie om mee samen te werken?

 
 
 

Je kan verschillende motivaties hebben om je “crazy catlady”- hart te laten spreken. Alleszins…wij zijn op zoek naar jou! Het hele jaar door is onze organisatie op zoek naar nieuwe vrijwilligers die voor ons dieren gaan opvangen als pleeggezin. Op deze manier kunnen zij in een rustige thuisomgeving ontplooien, en kunnen wij voor hen samen met jou op zoek gaan naar een gouden mandje.

 
 
 

 

Heb je interesse om ons te helpen in onze strijd voor een betere “kattenwereld”? Dan kan je je hieronder inschrijven voor een eerste ontmoeting met ons. Hierna zal je een uitnodiging ontvangen voor een eerste gesprekje, zo leer je onze organisatie en werking beter kennen. En kan je verder bekijken of opvangen bij ons iets voor jou is.

 

 

enlight278.jpg
veterinarian-doctor-hugging-a-little-cat-1-1.jpg
0 +
Pleeggezinnen
0
Lokaalvrijwillijgers
0
Totaal vrijwilligers
NIET ZOMAAR EEN VRIJWILLIGER

vereisten