logozwervertjesWEB
DENDERMONDSE ZWERVERTJES

Leer onze katjes kennen

Indi

Het verhaal van Indi…

Lieve Indi is op zoek naar beschermengelen & tandenfeethes… Hieronder vind je het verhaal van lieve Indi, zoals je zal zien is deze lieve knuffelbeer binnengekomen als een sterke beer, maar bleek hij toch serieus wat probleempjes met zich mee te dragen. Hij heeft zich ondertussen ontpopt tot 1 van de grote favorieten bij onze vrijwilligers, want zelf lijkt hij zich weinig aan te trekken van zijn gezondheidsproblemen en geniet hij ten volle van het leven en de aandacht die hij krijgt. We hebben nog even tijd nodig om dit meneertje volledig in orde te brengen, maar ook jullie steun. Daarom zijn we op zoek naar beschermengelen, maar ook tandenfeetjes. Want het mondje van onze slechtziende Indi bracht ook enige verassingen mee. Maar we gaan ze samen met onze dierenarts alles aan doen om deze knapperd weer in orde te brengen en een goede thuis voor hem te zoeken. Zodat hij nog wat jaren kan genieten van de geweldige warmte van een gezin.

Update 2 maart 2022

Hij is net terug van bij onze dierenarts en doet het goed.Nog wat wankel op de pootjes maar hij heeft al een plasje gedaan zei Sandra en gaat straks wat eten krijgen. Grote Knuffelbeer is terug 🥰

Update 3 maart 2022

Onze Indi heeft al een trajectje afgelegd. Hij werd opgemerkt, huilend aan een deur en nog een deur tot hij er één tegenkwam die open ging en waar hij zonder aarzelen binnenstapte. De bewoonster had 2 hondjes die wat druk waren voor hem dus werden wij opgeroepen en zijn we deze sukkelaar gaan ophalen. Na controle bij de dierenarts bleek hij aids positief te zijn, was een oogje kwijt, aan het ander oog zo goed als blind ,zijn kaak was uit de haak en een paar afgebroken tanden. Vermoedelijk ooit aangereden en verder op de dool geraakt met zijn letsels en mankementjes. Honger heeft hij niet geleden want hij zat (en zit nog steeds) goed in zijn vel. Indi heeft gisteren opknapbeurt 1 gehad, de afgebroken tandjes zijn eruit.Volgende stap is het oogje dat kwijt is operatief verwijderen om eventuele ontstekingen te vermijden.Dat hij lief is, geen twijfel, dat hij zin heeft in de rest van zijn leven (hij is al +/- 12jaar) is overduidelijk. Hij hoort ons van ver aankomen, volgt onze stappen en neemt schaduwen en bewegingen waar geeft al zijn liefde al spinnend met zijn kopje tegen je aan.Indi heeft nog wat zorgen nodig en uiteraard gaan we hem alles geven wat hem toekomt.Onze beschermengeltjes gaan je daarbij helpen lieve Indi, zeker weten, want na regen komt zonneschijn bij de Zwervertjes .Bovendien ga je binnenkort op date met ons Karmelientje in het aids kamertje, volgende week al….spannend !

Update 7 maart 2022

Vandaag was de grote dag voor Indi en Karmelientje.Hun “first date” verliep zoals we gehoopt hadden. Karmelientje bleek, na wat aarzelend ochtendhumeur, toch nieuwsgierig genoeg om van haar troon te komen.Er kwam zelfs een eerste neus aan neus kusje 🥰 wij blij natuurlijk !Iedereen heeft heel de dag zijn en haar plaats in genomen, de kiddies ons “Duifje” en Indi die zijn zeteltje vond en een ferm dutje deed.

Wil je beschermengel worden? Steun lieve Indi dan via bovenstaande crowdfunding. Je kan dan ook zijn verhaal verder volgen in onze gesloten Beschermengel Facebookgroep. Je kan ook nog steeds zoals vroeger steunen via overschrijving: BE25 3632 0036 7482 op naam van Animals & People Projects vzw. – Met vermelding “Beschermengel teddybeer Indi” – Vergeet je na donatie niet lid te maken van onze facebookgroep: (2) Dendermondse Zwervertjes – Beschermengelen | Facebook