logozwervertjesWEB
DENDERMONDSE ZWERVERTJES

Elzas zoekt beschermengelMisschien kennen sommige Dendermondenaren het verhaal wel. Enkele weken geleden kwam een oproep op de facebookpagina van de lokale politie. Zij waren op zoek naar de eigenaars van het katje dat wij “Elzas” doopten. Elzas werd gevonden in Oudegem en was in een benarde situatie terecht gekomen. Dankzij de brandweer kon het diertje in veiligheid worden gebracht. De oproep van de politie leidde spijtig genoeg niet tot een hereniging met het baasje. Sinds dan verblijft deze “dwarsligger” in onze opvang. Spijtig genoeg hebben we nog steeds geen baasje gevonden. Elzas zal dus door onze opvang verder in orde gezet worden… daarna kunnen we samen voor haar op zoek gaan naar de geschikte adoptant.

Wil jij ons steunen? Dan kan je heel eenvoudig zijn beschermengel worden…

Wil je beschermengel worden? Steun lieve Elzas dan via bovenstaande crowdfunding. Je kan dan ook zijn verhaal verder volgen in onze gesloten Beschermengel Facebookgroep. Je kan ook nog steeds zoals vroeger steunen via overschrijving: BE25 3632 0036 7482 op naam van Animals & People Projects vzw. – Met vermelding “Beschermengel Elzas” –