logozwervertjesWEB
DENDERMONDSE ZWERVERTJES

Cayenne zoekt beschermengelOnze langharige knapperd

Wie wil opvangertje Cayenne helpen? We hebben de introductie wat uitgesteld omdat we onze Grote vriend de tijd gaven om wat van zijn “sterallures” terug te krijgen. Meet Cayenne , zwierf rond, werd opgemerkt en kwam in ons nederig stulpje bij the one and only “Dendermondse Zwervertjes”.

Veel te mager 4,3kg inclusief 200gr klitten en een ferme bronchitis. Aansterken, trimbeurt, antibiotica en veel rust. Cayenne doet het goed, 5.4kg hele dikke vette liefde die hij dubbel en dik terug krijgt.

Dankzij de geweldige zorgen en bijzonder véél TLC ten huize Mieke Sr. zien we hem elke dag meer evolueren naar een onbezorgde “dikke” kater. Hij is alleszins zijn schade door buiten te leven flink aan het inhalen. En geniet van alle aandacht en de rust van een warme en gezellige omgeving. Dit is volgens ons het recht van elk katje. Een veilige “thuishaven” – maar vooral omringd worden met dikke vette liefde.

Via deze weg willen wij ook de lieve Sarah Andries van Kattenzacht bedanken om onze lieve Cayenne te verlossen van zijn vervelende klitten. Zij nam rustig alle tijd om hem op zijn eigen tempo en in eigen omgeving te verzorgen. Volg haar zeker op instagram & facebook.

Wil je beschermengel worden? Steun lieve Toddy dan via bovenstaande crowdfunding. Je kan dan ook zijn verhaal verder volgen in onze gesloten Beschermengel Facebookgroep. Je kan ook nog steeds zoals vroeger steunen via overschrijving: BE25 3632 0036 7482 op naam van Animals & People Projects vzw. – Met vermelding “Beschermengel Toddy” –

4 thoughts on “Cayenne zoekt beschermengel”

  • Kan ik deze schat eventueel adopteren en een gouden mandje bezorgen? Ze lijkt sprekend op mijn poes die ik helaas na 17jaar heb moeten afgeven onlangs. Ook het verhaal bij de kat klinkt bekend in de oren… Dit kan geen toeval zijn?

Comments are closed.