logozwervertjesWEB
DENDERMONDSE ZWERVERTJES

Leer onze katjes kennen

Toddy

Lieve Toddy,

Ons “kerstekindeke” kwam op kerstmis aangewaaid in de opvang. Er restte ons niets dan hem zo goed en snel mogelijk te helpen. Op het moment zelf was niemand van ons team ervoor om deze foto te verspreiden op sociale media. Enkel de dichte vrijwilligerskern kreeg de foto te zien. En ondertussen deden we alles om hem te helpen. We wisten namelijk niet hoe het deze kleine man ging vergaan. Maar nu hij na een operatie aan de betere hand is. En we zeker weten dat hij ok zal zijn vinden we het niet meer zo erg deze te tonen. Eén van de oogjes was niet te redden, maar daar maakt de immers vrolijke en knuffelende Toddy geen probleem van. We zijn dan ook bijzonder fier op dit manneke. Hij herstelde na de operatie bij “Tante Sandra” en ondertussen is hij herenigd met zijn zusje Babs. De komende weken zal opvangmama Katrien hen allebei verder verwennen. Deze kanjer is op zoek naar mensen die voor hém een extraatje willen doen. En hém willen beschermen.

Wil je beschermengel worden? Steun lieve Toddy dan via bovenstaande crowdfunding. Je kan dan ook zijn verhaal verder volgen in onze gesloten Beschermengel Facebookgroep. Je kan ook nog steeds zoals vroeger steunen via overschrijving: BE25 3632 0036 7482 op naam van Animals & People Projects vzw. – Met vermelding “Beschermengel Toddy” – Vergeet je na donatie niet lid te maken van onze facebookgroep: (2) Dendermondse Zwervertjes – Beschermengelen | Facebook